Petua Melewatkan Pancutan Mani

Thursday, 20 October 2011

1. Sediakan 10 biji kapas,dan 1 sudu minyak jarak.Tumbuk biji kapas hingga lumat dan gaulkan bersama minyak minyak jarak hingga sebati.Sapukan minyak ini pada zakar dengan mengurutnya perlahan-lahan 5 hingga 8 minit sebelum jimak.

2. Ambil hempdeu kambing atau ayam jantan yg baru disembelih.Pecahkan dan lumurkan pada zakar hingga rata lebih kurang 2 hingga 5 minit sebelum jimak.

3. Ambil darah kelawar,gosok pada kedua tapak kaki hingga kering darah itu.Basuhlah hingga bersih.Kemudian boleh jimak.

4. Ambil kuning telur,bubuh sebuku bawang merah,sebuku bawang putih,campur sedikit air. Jerangkan hingga mendidih.Makan di waktu asar sebelum makan petang.

5. Ambil hempedu ayam jantan.Gosokkan di sekitar lubang zakar serta sekelilingnya kira-kira 5 minit sebelum jimak.

6. Ambil bawang merah secawan,sebiji kuning telur,hancurkan bawang merah,kacau dan minum 3 pagi berturut-turut.Petua ini akan dapat menolong memekatkan air mani,dengan pekatnya air mani maka akan lebih lewat ia keluar.

7. Ambil sedikit kacang lulai hitam ( biasanya dijual di kedai jamu atau ubat cina ) dan tumbuk hingga lumat.Campurkan dengan sedikit air hingga sebati dan sapukan sedikit pada zakar dengan mengurutnya perlahan-lahan 5 hingga 8 minit sebelum jimak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP