Cara Nikmati Seks Lepas Stress / Tension

Wednesday, 12 October 2011
Ramai antara kita sanggup melakukan pelbagai perkara untuk meningkatkan kekuatan seksual.Tanpa mengira wang dan risiko bakal mereka terima,ada yg sanggup menggunakan ubatan tradisional dan juga moden yg belum dipastikan keberkesanannya bagi memastikan mereka kuat dari segi tenaga batin.

Namun tahukah anda terdapat cara yang lebih mudah untuk anda mencapai kekuatan seksual tanpa perlu berbelanja besar dan berhadapan dengan risiko.Tip di bawah boleh membantu anda yang sememangnya sedang mencari cara untuk meningkatkan kekuatan seksual.

1. Anggap dalam bulan madu

Ingatkah anda kali pertama anda melakukan hubungan seks dengan pasangan?Semuanya mengakui merasakan sesuatu yang indah dan istimewa.Hidupkan kembali kenangan berciuman,berpelukan,bermesraan dan cumbuan-cumbuan saat itu terhadap pasangan anda.Si dia pasti akan merasakan ghairahnya menggelora kembali.

2. Buang dendam lama

Buanglah segala perasaan dendam pada pasangan sekiranya ada meskipun ia menyakitkan.Maafkan dan lupakan semuanya.Setelah anda membuang perasaan tersebut inilah saat anda bersama pasangan meneguk kenikmatan dan kebahagiaan bersama.

3. Bergembira dan hepi

Seks juga seperti aktiviti rekreasi yang menyenangkan.Ciptakan kembali kegembiraan dan kebahagiaan yang pernah anda alami terus-menerus setiap kali berhubungan seks dengan pasangan.

4. Bersenam

Senaman dan bergerak badan membantu melancarkan peredaran darah,membuat tekanan darah menjadi normal dan teratur,serta memperkuatkan stamina.Aturkan jadual untuk anda melakukan senaman walaupun sekejap.

5. Ambil pemakanan yg sihat dan vitamin bila perlu.

Makanan berlemak tinggi akan memberi kesan buruk terhadap kesihatan tubuh dan hasrat seksual anda. Banyakkan pengambilan buah dan sayuran segar,ikan segar dan makanan tanpa lemak.Lengkapi makanan dengan multi vitamin dan dapatkan nasihat doktor untuk mengetahui apakah anda perlu vitamin tambahan atau tidak

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP