Ciuman Seks

Friday, 14 October 20111. CIUMAN PEMBUKA

Ciuman ini dilakukan dlm keadaan tenang dan lebih kepada acara memanaskan badan dalam aktiviti hubungan jenis.Walau ia dalam keadaan santai,jenis ciuman ini mampu memberikan perasaan mesra diantara pasangan.Ciuman ini dilakukan dgn mulut masih tertutup dan dilakukan dgn penuh kelembutan.Untuk menambah sensual,ia boleh dilakukan dgn mata terpejam.

Ciuman tidak semata-mata mengenai bibir sahaja tetapi bleh juga dilanjutkan dipipi,kening, leher,rambut dan juga tangan.

 2. CIUMAN KERING

Peringkat seterusnya setelah ciuman pembuka.Tekniknya adalah dgn membuka mulut saat berciuman,hembuskan sedikit angin melalui mulut dgn perasaan lembut dan mesra.Tahanlah sebentar utk menikmati getarannya. Setelah itu angkat perlahan-lahan dan lakukan gerakan tersebut berulang-ulang.

3. CIUMAN BASAH

Ciuman ini dilakukan dgn mulut terbuka kemudian dibasahi dgn lidah dalam gerakan memutar sehingga bibir kelihatan basah dan merekah oleh jilatan.Setelah bibir basah ciumkan bahagian-bahagian tubuh pasangan anda.

4. CIUMAN KULUM

Perasaannya sangat nikmat dan mampu menaikkan berahi dgan cepat iaitu dgn mencium bibir kemudian lidah digerak-gerakkan seperti mengulum gula-gula

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP